8 timmar jobb

 
 
Sen är det dags för lite mer semester! En och en halv vecka, ungefär :) Ska ta tillfället i akt och fixa lite med vardagsrummet så att allt är klart när nya soffan kommer. Funderar på att måla om, men jag har inte riktigt bestämt mig än... Annars är det fotoväggen som ska fixas, tavlor som ska upp, osv. Tycker att det är så sjukt tråkigt att hålla på med sånt här! Vill bara knäppa med fingrarna och ha det klart. Men, men... Huvudsaken är ju att det blir bra i slutändan!
 
 
 
 
 
 
 

Finfredag!

 
Idag är det finfredag! Ska bli bjuden på middag hemma hos Sandra och Erik. Det ryktas om trerätters. Tror även att det kommer serveras vin. Ska ta med mig lite sällskapsspel och något gött att dricka. Jamen ni hör ju. It's got trevlig kväll written all over it! :)
 
 
 

Imorgon ska jag...

 
... Iväg och kolla på, och förhoppningsvis inhandla, nya vardagsrumsmöbler! I princip så har jag haft varenda möbel i mitt hem sen jag flyttade hemifrån. Man känner sig ju lite less, om man säger så... Soffan har jag typ redan bestämt mig för, så det är mest soffbort och tv-bänk som jag, med hjälp av min vän Sandra, ska snoka reda på. Har hela tiden tänkt mig ett ovalt soffbord, men har nu hittat ett rektangulärt på mio som jag gillar... Får se hur det ser ut i butiken!
Tycker det är så svårt med sånt här. Har ju inte det där inredningsintresset, eller motivationen att göra om och köpa nytt hela tiden, så det jag skaffar nu kommer jag troligtvis ha ett tag! Känner av lite ångest faktiskt, men det är mest kul, såklart :)
 
 
 

RSS 2.0