Besviken


Blev jag faktiskt när Sverige åkte ur VM.

Tacka fan för att man är halvfinne.



Jobbångest deluxe


Men nu är det bara ETT ENDA SKIFT KVAR!!! Ett ynka litet åtta-timmars skift på fabriken. Sen ett par dagars ledighet. Sen SEMESTER! Turkiet, en vecka, sol, bad, god mat och goda drinkar i gott sällskap. Kan det bli bättre?

NU: Sängen!



Imorgon är en ny dag!


Och imorgon vill jag att det ska vara lika fint väder som det var idag! Ibland passar ju inte planeringen in med vädret. Idag, till exempel, hade jag lovat min kära syster att hjälpa henne med flyttstädningen av hennes gamla lägenhet. Och så skiner solen för första gången på flera veckor! Typisk tajming. Var tvungen att sola lite solarie på kvällskvisten som plåster på såren. Och så blev det en promenad efter det. Men trots miss av det fina vädret känns det ändå bra att man liksom åstakommit något under dagen istället för att bara dega på soffan som jag brukar!

Mitt lilla dietprojekt fortskrider enligt plan. Har varit lite sötsugen, men eftersom jag bestämt att jag får äta godis till helgen känns det ändå ganska lugnt. Är man bara noga med måltiderna så att man aldrig hinner bli hungrig funkar det någorlunda!

NU: Ett nytt avsnitt av Game of Thrones!
SEN: SSSOOOOOOVVAAAAA!!!!!




RSS 2.0